Huus van de Taol

Op zoek naar een leuk verjaardagscadeautje of gewoon leuk voor de heb? Kom dan eens kijken naar ons assortiment producten van het Huus van de Taol. Een mooi divers aanbod, uiteraard met een Drents sausje.

Assortiment Huus van de Taol

Onderstaand een greep uit het assortiment. Uiteraard kunnen wij alles van het Huus van de Taol ook leveren bij het TIP kantoor in Ruinen. Voor meer informatie over het Huus van de Taol, kijk dan ook eens op www.huusvandetaol.nl. Wij hanteren dezelfde verkoopprijs voor de producten als het Huus van de Taol.

Dopper

Doppenwupper

Machtig makkelijk, zo’n originele doppenwupper. Lekker bij de voetbal um de bierflessies veur gebruuk geschikt te maken. Mar ok veur de kleinkiender die as liever Fristy hebt. Makkelijk in het gebruuk, want bij donkern zit er ok nog een machtig haandig laampien in. En um de pries hoef ie het niet te laoten.

Vingerhoedtie

Placemat

Fraaie placemat geïnspireerd op het aap-noot-mies leesplankie van Jetses. De klinkers van het aap-noot-mies komt veur in Drentse woorden bv. haansk (aap), dook (noot), biel (mies), stip (wim), vul (zus) enz. Mit prachtige tiekeningen van Marja Koens.

Wij bint in de tuun

Handgemaakte bordties van steigerholt mit verschillende teksten. Veur buten en binnen.

Dreints Kwartetspel

Kwartetten…het blef een mooi spel. Benaom um mit de (klein) kiender te speulen.
En dit kwartetspel is uniek. Drentse woorden mit daorbij een grappig, vrolijk of ontroerend plaatien.

Drentse Verjaordags kalender

Een hiele bizundere verjaordagskalender die elk jaor opnei bruukt kan worden. Op elke maond stiet een spreuk en een Drents gedicht. Mooie foto’s geeft an wat as kenmarkend veur de angeven maond is. Een mooi kedoogie om vot te geven of op de keukendeur of ’t hoesie te hangen.

Tiebeldoekie

Ie kent ze vast wal, kleine kinder met een onofscheidelijk knuffelding. Nao verloop van tied is het zo smoezelig en groeterig, dat het haost gevaorlijk veur de gezondheid wordt. Maor… het kleine wurm wil der gien ofstand van doen. Dit tiebeldoekie kan hiel best in ’t wasmesien en schoon en hygiënisch kan het warmzachte doekie de aandere mörgen de kleine weer plezeren. Het tiebeldoekie is leverbaar met rose en blauwe opdruk. Bekiek zölf maor oj het an een jonkie of een wichie (of maagie of maegie of main) geeft.

T-shirts 'Hier kuj Drents praoten'

T-Shirt mit de opdruk Tegen mij kuj Drents praten.
Laot zien dat ze tegen je Drents praoten kunt. Aj zölf nou wel of gien Drents praot dat gef niks. zo laoj zien daj wies bint mit het Drents. Beschikbaar in de kleuren rood, zwart en blauw.

Koppakking

Zörg dat je ’t verstand niet kold wordt oftewal pak je de kop in. Dat kan met dizze mus, die wij de unieke naam koppakking geven hebt. Aj dizze fleece-mus op de kop hebt, is ’t verstand je dankbaor en hej echt wat biezunders.
Verkriegbaar in 5 kleuren.

Ommetjes Ruinen

Ommetjes Ruinen

Zuidwest Drenthe Kaart

Zuidwest Drenthe Kaart

Fietsknooppuntenkaart

Fietsknooppuntenkaart

De Hutte Cosmetics

De Hutte Cosmetics

Huus van de Taol

huus van de taol

Fietsroutes

Fietsen in Drenthe

B’ART 2016

B'art